Wat is cavitatie en wat doet het?

De cavitatie behandelingen komen uit de medische wereld en maken gebruik van de  allernieuwste technologie van laagfrequente (ultrasoon) geluidsgolven. Deze genereren een hoge mechanische- en trillingsenergie, die in staat is om diep en ‘hard’ vet te verminderen en door u lichaam te laten afvoeren.

Kortom, de vetcellen worden vernietigd door middel van geluidsgolven. Deze worden op een natuurlijke manier afgevoerd. Lipocavitatie is een pijnloos alternatief voor liposuctie. Ook heeft de behandeling geen herstelperiode.

De frequentie van 32-40 KHZ maakt de vetcel leeg zonder dat het een negatief effect heeft op de cel zelf. Het vet verlaat de vetcellen en blijft in de met lichaamsvocht gevulde ruimte tussen de cellen. Hier na word het afgevoerd via het lymfesysteem of door ‘normale’ vetverbrandende activiteiten ( sport, wandelen, dieet etc)

De afgebroken vetcellen verlaten het lichaam op natuurlijke wijze. Dit gebeurd gedeeltelijk via de nieren en gedeeltelijk via de lever.

Het lichaam kan  niet hele grote hoeveelheden vetcellen tegelijk afbreken. De behandelingen worden dan ook maar op kleine gedeelten van het lichaam toegepast Deze methode is dus erg geschikt voor de zogenoemde probleemzones.

De behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen boven de 18 jaar.

Wanneer u last heeft van een van de onderstaande afwijkingen en of aandoeningen raad ik de cavitatiebehandeling af.

-pacemaker,
-stofwisselingsziekte
-schildklieraandoening
-leveraandoening
-nieraandoening
-kanker
-hart en vaat afwijkingen
-maagzweer/
-maag/darm operatie,
-metalen implantaten
-immuunstoornis of gebruik van medicijnen hiervoor.
-zwangerschap (hoewel dit geen aandoening of afwijking is raden wij het af)

– Lovehandles
– Buikgebied
– Billen
– Benen
– Knieën
– Achter/bovenkant armen
– De borst (bij mannen)

Een behandeling duurt minimaal 30 en maximaal 45 minuten.

Om het resultaat helemaal naar wens te krijgen is mijn advies minimaal 5 behandelingen. (Het lichaam kan maar kleine hoeveelheden vet per keer afvoeren)

Verder is het aantal behandelingen puur afhankelijk van uw wensen. Deze zullen in het eerste gesprek met u besproken worden. 

Ja. En geheel pijnloos. U houd er geen littekens of plekjes aan over.